Autumn Pickup Games
Ringerikshallen
Hønefoss ~ 28. november 2004

Klubbens første innendørs ultimate arrangement i 2004-2005 sesongen var både spennende og lærerikt for alle som var med. Spillere fra Oslo og Sogndal fant veien til Ringerike hvor Hønefoss spillerne ventet på dem i Ringerikshallen. Alle var "psyched" og spilte meget bra!

Spillere fra 10 til 40 år var med, både rutinerte og mindre erfarne spillere. Geoffrey Beek fra USA (spiller for LUFDA Ultimate i Iowa) tok bussen fra Sogndal for å være med. Han ble positivt overrasket over hvor flinke de unge spillere var og hvor bra det lar seg gjøre å kombinere spillere i alle aldre og spillenivå. Han og de andre erfarne spillere satte sitt preg på arrangementet, og dette smittet over til alle sammen. Alle hadde det kjempe gøy og fikk stor utbytte fra dagens treff i Hønefoss.

Ikke før Geoffreys 60 kmt, 6m "dive" gikk det opp for oss at vi hadde glemt å ta bilder. Desverre klarte ikke Geoffrey å fange disken, så vi fortsatte spillet. Vi hadde 20 minutter spilletid igjen, og fotoapparatet skulle tas ut av baggen etter neste scoring. Yeah right, det glemte vi! Men vi tar med oss de gode minnene og erfaringene videre.

Vi husket å ta et bilde like før de siste av oss dro hjem!


DHTML JavaScript Menu Courtesy of Milonic.com