Ultimate Pickup Games
Fire and Ice
Hønefoss ~ 25-26. november 2006

Lørdag 25. nov:
STED: Ringerikshallen, Hønefoss
TID: kl. 14.30 - 18.30
Søndag 26. nov:
STED: Kunstgresshallen, Hønefoss Idrettspark
TID: kl. 12.00 - 15.00
 
UltimateSpillere fra både ultimate og discgolf miljøene var med på årets Fire & Ice ultimate treff.

Noen av spillerne i SSK Frisbee (Saltrød Sportsklubb - Frisbee gruppa i Arendal), som er en discgolf klubb, hadde tidligere prøvd ultimate og hadde lyst til å spille og lære mer. SSK kontaktet Hønefoss Discsport Klubb i oktober og lurte på om det var mulig å få til et 2-dagers ultimate treff i Hønefoss. Det var mulig!
 
 
Vi la ting til rette for alle slik at det ble optimalt med spill, opplæring og det sosiale. Litt veiledning og tips, så slapp vi alle løs på banen for å "go for it"! Så introduserte vi nye ting om spillet, osv.
 
     
 
ultimate drillsVi spilte 4 timer på lørdag og 3 timer på søndag, med både øvelser, spill, posisjoner og litt om taktikk. Forehand kast var det første vi øvde på, pluss det å kaste når man strekker ut til siden. Så var det litt om å lære å kjapt bytte grep fra backhand til forehand til backhand osv. mens man pivoterer med én fot.

Spillerne fikk en forklaring om posisjoner, og etterhvert ble det lagdt mer vekt på hva man skal være oppmerksom på når laget er på angrep og hvordan å flytte på seg i forhold til det som skjer på banen. Altså, hvordan hver spiller kan komme i en gunstig posisjon for å fortsette disken framover eller for å "reset".

Til høyre er fire av øvelsene vi satte i gang med.

Alt dette gikk veldig bra, og på dag #2 var det en helt klar økning i spillenivået.
 
Vi hadde det gøy med å spille ultimate med våre nye venner fra Arendal, og vi håper å kunne ta en tur til dem neste gang og spille discgolf på deres bane i Eydehavn. Vi tar med noen Spin Jammers!    
 

DHTML JavaScript Menu Courtesy of Milonic.com