- Avreise til idrettsparken
- Oppmøte på AKA Arena
  Treningssamling
- Slutt
Blue Devils vant Live Wire 2009 på AKA Arena i Hønefoss, 9-1 mot Purple People Eaters i finalen.

Live Wire var en "hatt-turnering" med mixed lag som besto av klubb- og universitets spillere fra flere land, bl.a. Norge, Tyskland, Mexico, Ungarn, Belgia, Canada og USA. I en hatt-turnering melder spillere seg på enkeltvis og svarer på diverse spørsmål under påmeldingen slik at turneringsansvarlig kan dele inn spillerene i lag og gjøre klar custom lagskjorter i riktige farger og størrelser til hver spiller før arrangementet.

Turneringen hadde 3 lag: Blue Devils, Purple People Eaters og Black Cats. Fra kl.12.00 til 18.00 ble det spilt en runde med round robin, en pre-finale og en finale. Fem kamper tilsammen, hver kamp til 9 poeng (tidstak på 40 minutter).

Fra Hønefoss Discsport Klubb deltok syv spillere. Seks av disse var mellom 13-16 år. Live Wire var den første turneringen som junior-spillerene deltok i sammen med senior spillere. De tok med seg det de hadde lært på trening og gikk rett på sak!

Live Wire 2009

Lagene hadde to junior-spillere hver. Blue Devils vant alle sine kamper i round robin og sikkret plass i finalen. Black Cats tok 2. plass i round robin med siffrene 7-6 mot Purple People Eaters. Men i pre-finalen tok Purple People Eaters initiativet og vant 9-3 over Black Cats. Og med det var de klare for finalen mot Blue Devils.

Purple People Eaters startet finalen som angripere, men Blue Devils fikk fort tak i discen og scoret på kort tid. Blue Devils fortsatte med effektivt spill og utnyttet mulighetene de fikk, samtidig som de klarte å stoppe Purple People Eaters' forsøk på å trenge gjennom forsvaret. Baklengs målet kom halveis gjennom kampen, en scoring som Purple People Eaters utførte med en fin sett med "continuation cuts" nedover den åpne side av banen. Men det holdt ikke når Blue Devils, ved stillingen 6-1, bestemte seg for å holde fokus og vinne de tre neste poengene istedenfor å dra ut kampen. Blue Devils fortsatte i samme ro og avsluttet kampen 9-1.

Dagen etter turneringen var vi 14 spillere på treningssamlingen. Vi trente både ultimate øvelser og øvelser som øker prestasjonsnivået i diversje situasjoner som oppstår under kamp. Og så var det mye ultimate spilling óg!

Takk til alle som var med på Live Wire 2009! Awesome.