6 juniorer, 6 herrer og 1 dame trosset det strålende påskeværet og deltok i årets Vikingtrofé

Årets Vikingtrofé ble arrangert av Pancake og Kate Brandal og ble avholdt i Fjellhamarhallen lørdag formiddag. 13 ivrige sjeler møtte opp tross i et fantastisk påskevær med -2 grader og strålende sol. Det ble spilt ultimate, presisjon og putting fra 09.30 til 14.00. Frisbeegolf.no bringer deg herved referat og alle resultatene fra begivenheten. Les mer...

Foto©hassimuss

Ultimate
Det ble delt opp i 2 lag med 3 herrer og 3 juniorer på hvert lag. Kate sto over pga en kneskade. Det ble spilt 2 kamper á førstemann til 10 poeng. Det "hvite" laget vant over det "blå" laget med henholdsvis 10-4 og 10-8. Kampene ble preget av uhøytidelig og morsomt spill.

Puttekonkurranse
Det ble satt opp 4 markører i forskjellig avstand fra kurven og man skulle putte 5 kast fra hver avstand, totalt 20 kast. Juniorene hadde litt kortere kasteavstander enn de voksne. Alle 13 kastet en runde, deretter ble det finale med de to beste i hver kategori. Frank vant over Hans Marius i Open-finalen og Daniel (Frank's nevø) slo Mats i junior-finalen. Her er alle resultatene:

Kate 5

Daniel og Frank vant både puttefinalen og presisjonsfinalen i hhv junior og open. Foto©hassimuss

Presisjon
Presisjonskonkurransen ble avholdt med vanlige regler med 7 forskjellige utkast og 4 kast hva hvert utkast. Presisjonsstativet var i riktige dimensjoner og alt var lagt til rette for en flott konkurranse. Også her ble det spilt innledende runde med avsluttende finale med de 2 beste i open og junior. Det var meget høyt nivå på flere av deltagerne og spesielt Frank og Thomas storspilte i open-finalen med henholdsvis 21 og 18 treff! Det må også nevnes at Frank hadde en oppvarmingsrunde på 23 treff før konkurransen startet. Norgesrekorden innendørs er registrert med 19 treff av Sune Wenzel i den samme hallen for 3 år siden. Det er desverre tvilsomt om finalerunden til Frank på 21 treff vil bli godkjent som ny norsk rekord.

Resultater:

Junior:
Daniel 7 - Finale = 4(6 etter sudden death)
Vegar 7 - Finale = 4(5 etter sudden death)