Hønefoss Discsport Klubb
Stiftet 9. mai 1998 ~ Tatt opp av Buskerud Idrettskrets september 1998

Desember Cup
Fjellhamarhallen
Lørenskog ~ lørdag 10. desember 2005

Bilder
Bilder
Innendørs Ultimate
arrangement i Fjellhamarhallen
Stovner ultimate

Hønefoss Discsport Klubbs juniorlag reiste til den årlige tradisjonen med Desember Cup i Fjellhamarhallen. Som eneste juniorlag, måtte de spille mot større lag. Vi pratet med de andre lag i forveien, og de sa at da de var juniorer selv, syntes de det alltid var moro å spille som et lag sammen mot seniorlag. Vårt juniorlag hadde lyst å stille i et lag sammen, og de fikk veldig god trening! Samspillet i de 6 kampene de spilte ble bedre for hver kamp. I deres siste kamp scorte de 6 mål mot Ulrikken. Kampene gikk til 9 poeng. On fire!

Senior Division:
1. plass: Stovner (Oslo)
2. plass: Pancake, herrer (Oslo)
3. plass: Lulu+Freebies (Oslo)
4. plass: Fløyen (BSI Ultimate, Bergen)
5. plass: Ulrikken (BSI Ultimate, Bergen)
6. plass: Pancake, damer (Oslo)
7. plass: Hønefoss juniorlag

Vikingtrofé
Fjellhamarhallen
Lørenskog ~ lørdag 19. mars 2005

FjellhamarhallenUltimate, Presisjon &
Putting på golfkurv

Hønefoss Discsport Klubbs junior spillere deltok!
Artikkel og flere bilder

Vikingtrofé var en HAT turnering og var åpen for alle disc spillere. Om de var spesialister eller all-round spillere, spilte ingen rolle. Her var alle velkommen!

Vikingtrofé ble arrangert av Pancake Circle Ltd. helt i begynnelsen av påskeferien. Tross i et solrikt påskevær, møtte ivrige spillere opp til ultimate, presisjon og putting konkurranser fra kl. 09.30 - 14.00.

Til ultimate ble det delt opp 2 lag med både voksne og junior spillere på hvert lag. 2 kamper ble spilt til 10, og det "hvite" laget vant over det "blå" laget med henholdsvis 10-4 og 10-8. Uhøytidelig og gøy påskespill!

I puttekonkurransen kastet spillerne fra 4 markerte kastepunkter som hadde ulike avstander fra golfkurven. Hver spiller puttet 5 kast fra hver avstand, 20 kast tilsammen. Det ble spilt innledende runde med avsluttende finale med de 2 beste i open og junior. Mats-Jacob Haukeland (Hønefoss, 11 treff) og Daniel (Stovner, 15 treff) kom til junior-finalen. Seieren gikk til Daniel med 9 treff mot Mats-Jacobs 4 treff. I open-finalen vant Frank Wulff (Stovner, 18 treff) over Hans Marius Fløten (11 treff).

Presisjonkonkurransen ble en meget spennende affære i begge divisionene. I junior divisionen klarte både Vegar Gandrud (Hønefoss) og Daniel (Stovner) 7 treff og kom seg videre til finalen der begge klarte 4 treff. Dermed ble det sudden death, og Daniel vant tilslutt 6-5.     I open-divisionen kom Thomas Evensen og Frank Wulff (Pancake) til finalen. Begge storspilte, og Thomas vant over Frank med henholdsvis 21-18. Norgesrekorden (innendørs) er 19 treff, av Sune Wentzel. Det er desverre tvilsomt om Thomas' 21 treff vil bli godkjent som ny rekord siden dette var et uformelt arrangement. Forøvrig er norgesrekorden i utendørs presisjon 20 treff, av Sune Wentzel under NM Individuelt 2001 i Hønefoss.

* = Hønefoss spillere
Presisjon Resultater:
Junior:
   Daniel 7 - Finale = 4 (6 etter sudden death)
* Vegar Gandrud 7 - Finale = 4 (5 etter sudden death)
* Mats-Jacob Haukeland 6
* Nils van Rooijen 5
* Håvard Gandrud 3
* Rens van Rooijen 3

Open:
Thomas Evensen 20 - Finale = 21
Frank Wulff 16 - Finale = 18
Frode-André Alvad 13
Baard Bernhardsen 12
Hans Marius Fløten 10
Kate Brandal 9
Stian Skyttermoen 6
Puttekonkurranse Resultatene:
Junior:
Daniel 15 - Finale = 9
Mats-Jacob Haukeland 11 - Finale = 4
Håvard Gandrud 7
Nils van Rooijen 6
Rens van Rooijen 5
Vegar Gandrud 3

Open:
Frank Wulff 15 - Finale = 18
Hans Marius Fløten 13 - Finale = 11
Thomas Evensen 11
Baard Bernhardsen 11
Frode-André Alvad 6
Kate Brandal 5
Stian Skyttermoen 4


DHTML JavaScript Menu Courtesy of Milonic.com