Frisbee Autumn Challenge - 28. september 2002 - Hønefoss Idrettspark


Program
10.00 - 11.00
Forberedelser
Kast plast
Jamme
11.00 og utover
Ultimate, MTA
Lunch kl. 13.15
Presisjon & Speedflow
Ultimate

Oppfølgeren til den første Frisbee Challenge gikk av stabelen i Hønefoss Idrettspark. Været var varmt, og vi spilte i shorts og t-skjorter...helt i slutten av september! You bet'cha.

Spillere fra tre Oslo klubber tok turen til Hønefoss for å delta i arrangementet. Vi startet med Ultimate, og Ultimate rocked! Play-of-the-day var uten tvil Tor Gunnar (Hønefoss) "going ho" i målsonen. Han kom seg horisontalt høyt i lufta, hadde stor fart...and plucked that sucker right out of the air. Awesome! Vi løp som gale mens vi sentret og jobbet oss fram til mål. Første kampen ble spilt til 9 og ble vunnet med resultatet 9-6. Dessverre ble det ingen bilder tatt mens vi spilte Ultimate, men vi tok noen rett etter kampen.

Halftime Ketil Schyberg cooling down Halftime

Så tok Olav fram sin nykjøpte Fastback, og Adrian tok fram SCF diskene han hadde med seg (Condor, Lynx). MTA! Alle siktet mot ny verdensrekord, men pga lite vind klarte vi ikke å slå den. Allikevel, ble det mange fine kast. Så da så!

Olav Bakke Olav Bakke Ketil R.

Egentlig hadde vi tenkt å spille DDC, men vi bestemte oss for å spille Presisjon. Mens Olav og Adrian hentet presisjonsmålet, kastet de andre med golfdisker -- altså til Lengde. Det tok ikke lang tid å hente presisjonsmålet fordi det sto lagret i idrettsparken, og vi var kjappe til å markere banen. Så var vi i gang med oppvarming til Presisjon.

Svein Atle Hagaseth Olav Bakke

Vinden hadde tatt seg opp, og forholdet ble da litt vanskeligere -- ihvertfall for Presisjon. Uansett, Svein Atle var først ute og fikk til 12 treff! Presisjon tar sin tid, så vi delte oss og kjørte Speedflow samtidig. Også litt SCF, fordi det hadde begynt å blåse. Begge gruppenene holdt på en stund; og etter fire spillere hadde fullført en presisjonsrunde hver, bestemte vi oss for å spille en ny Ultimate kamp. Og vi løp skoene av oss til ett av lagene vant med resultatet 5-2!

Vi gleder oss til neste års Frisbee Challenge turneringer!Resultater
MTA
(vinden var dødt stille)
Navn Klubb Disc Tid
Olav Bakke Stovner Fastback 9,32
Svein Atle Hagaseth Furuset Fastback 9,20
Adrian Oleson Hønefoss Condor 7,58
Tor Gunnar Lakselvhaug Hønefoss Condor 5,89
Jørgen Schyberg Freebies Ultra-Star 5,21
Ketil Schyberg Freebies Lynx 4,73
Ketil Rønne Freebies Condor 4,72
Lars Johannessen Freebies Ultra-Star 4,49
PRESISJON
 
Navn Klubb Treff
Svein Atle Hagaseth Furuset 12
Olav Bakke Stovner 10
Tor Gunnar Lakselvhaug Hønefoss 4
Jørgen Schyberg Freebies 4
Resten av oss spilte
SPEEDFLOW
...men vi følgte ikke med poengene.


Forgjengeren:
Info om Hønefoss Frisbee Challenge - 2002
Presisjon ~ Freestyle ~ SCF ~ Lengde
Lørdag 11. mai 2002
Les mer!


DHTML JavaScript Menu Courtesy of Milonic.com