Frisbee Autumn Challenge - 4. september 2004 - Hønefoss Idrettspark
Ultimate ~ MTA

Frisbee Autumn Challenge
Kl.10.30 - 16.00
Kart - Hønefoss/Idrettsparken
WFDF Rulebook - offisielle regler
Program
10.30 - 11.00
Oppmøte
Lagdeling
Oppvarming
11.00 og utover
Ultimate, MTA
Lunch kl. 13.00
Bilder Bilder

Det var bra oppmøte i Hønefoss Idrettspark og mye "action" på hovedbanen da årets Frisbee Autumn Challenge ble avholdt lørdag 4. september! Ultimate spillere fra Hønefoss, Bergen og Oslo tok turen til idrettsparken for å delta i arrangementet, som i utgangspunkt skulle bestå av ultimate pluss tre andre discsport. I stedet ble det en ultimate dag med "full-scale" ultimatekamper.

Lagene besto av en blanding av spillere fra Hønefoss, Bergen og Oslo, og vi fikk oppleve mange imponerende prestasjoner. Blandt spillerne var Johan og Yayoi Halle fra Bergen. Begge spilte tidligere på ultimate lag i Asia og USA og viste meget bra taktiske ferdigheter i idrettsparken. De syv spillerne fra Hønefoss utmerket seg godt under kampene. Fra Oslo deltok ni spillere, bl.a. norgesmester i ultimate Frode Alvad og tidligere landslagspiller Kate Brandal.
Ultimate i Hønefoss Idrettspark

Fire juniorer fra Hønefoss og to juniorer fra Oslo var med i idrettsparken. Å være ute på banen samme med de eldre og mer erfarne spillerne var en spennende og lærerik erfaring for disse. Og gøy for alle!

Takk til alle som deltok. Vi gleder oss til ultimate pickup games i vinter!


DHTML JavaScript Menu Courtesy of Milonic.com