Hønefoss Ultimate Challenge - 3. september 2005 - Hønefoss Idrettspark
Ultimate ~ Discathon

Hønefoss Discsport Challenge
Kl.10.00 - 16.00
Kart - Hønefoss/Idrettsparken
WFDF Rulebook - offisielle regler
Bilder Bilder
Ultimate
Ultimate spillere fra Hønefoss og Oslo møttes lørdag 3. september til Hønefoss Ultimate Challenge i Hønefoss Idrettspark. Vi fikk besøk av spillere fra ultimate laget Freebies (Oslo; heter EZ Ultimate siden 2006) og 3 spillere fra Stovner Disc Klubb (Oslo). Hvert år får vi email fra utenlandske spillere som oppsøker ultimate miljøet i Norge, og i år var ingen unntak. To spillere fra Tyskland deltok også i årets Ultimate Challenge.

Discathon var igjen på programmet! Den nye banen viste seg å være både utfordrende og gøy. Ultimate kampene var "hot"... alle var giret, in the zone, og mange av oss svevet i luften etter disken med utstrakte armer!
Ultimate i Hønefoss Idrettspark

Program
10.00
10.40
12.00
12.30
13.45
- Oppmøte i friområdet; Discathon "business runde"
- Discathon
- Oppmøte på hovedbanen, mat/drikke; lagdeling, oppvarming
- Ultimate
- Lunch
- Ultimate

Ultimate

Ultimate er meget fysisk krevende, så vi startet dagen med discathon i friområdet/Schjongslunden og møtte opp 2 timere senere på hovedbanen til ultimate.

Hønefoss Discsport Klubb hadde med seg en god del yngre spillere, så vi delte opp lagene slik at det ble likt. To kamper til 10 poeng ble spilt. Med erfarne spillere ute på banen, ble det en imponerende forestilling for juniorene og spennende kamper for alle. Begge lag spilte hardt og beviste at "the most fun wins"!

Alle på banen bidro til moroa, og det ble "full-on" ultimate kamper på hovedbanen. Og discathon konkurransen, holdt tidligere på dagen, var også en stor utfordring!...

Discathon

Freebies ultimate lag (nå EZ Ultimate) var på plass i idrettsparken for å delta i discathon, som spiltes før ultimate. Tre spillere fra Stovner Disc Klubb kom senere som planlagt til ultimate. Heike Brandt fra Tyskland kom til idrettsparken sammen med Freebies og konkurrerte i discathon for første gang. Hønefoss hadde fem deltagere i discathon mens to av medlemmene tok seg av tidtaking, dømming osv.

Den nye discathon-banen var mer krevende enn den tidligere banen ...og veldig gøy å gjennomføre! Kun 1 sekund skilte 2. and 3. plass. Alle syntes at discathon konkurransen var helt topp og var glade for at discathon var tilbake på programmet!

Hønefoss Discsport Klubb har arrangert turneringer i Hønefoss siden 2001, og våre arrangementer gjør nå inntrykk på ultimate- og overall miljøet i Norge. Vi får større oppmerksomhet enn tidligere og flere deltagere for hvert år.

Vi ser fram til det neste arrangementet mer enn noensinne!

Discathon resultater
Plass Navn Klubb Tid
Senior (962-1058m)
1. Adrian Oleson Hønefoss 7'04"
2. Georg Fleischer Freebies 7'35"
3. Tim Sanders Freebies 7'36"
4. Trym Asserson Freebies 7'48"
5. Ketil Schyberg Freebies 7'54"
6. Martin Arentowicz Freebies 9'02"
7. Heike Brandt Seagulls 9'27"
8. Svein Freebies DNF
- Terje Orebråten Hønefoss -
- Tor-Gunnar Lakselvhaug Hønefoss -
- Brian Peck Hønefoss -
- Ann-Helen Stovner -
- Frode André Alvad Stovner -
- Kate Brandal Stovner -
Junior (290-350m)
1. Vegar Gandrud Hønefoss 3'15"
2. Jan Kristian Johnsrud Hønefoss 3'30"
3. Nils van Rooijen Hønefoss 3'59"
4. Mats-Jacob Haukeland Hønefoss 4'48"
Freebies = EZ Ultimate (siden 2006)

DHTML JavaScript Menu Courtesy of Milonic.com