Hønefoss Frisbee Challenge, 31 mai 2003, Heradsbygda Stadion


Lørdag 31. mai arrangerte Hønefoss Discsport Klubb ultimate og freestyle mm på Heradsbygda Stadion. Spillerne fra både Norge, Kanada og USA tok fram sine taktiske ferdigheter og styrke under ultimatekampen mens freestyle spillerene imponerte med show og triks. Et par personlige rekorder ble satt i presisjon, men Sune Wentzels norgesrekord (20/28 under NM i Hønefoss 2001) består fortsatt.

Program
10.00 - 11.00
Forberedelser
Kast plast
11.00 og utover
Ultimate, MTA, Presisjon
Freestyle/Speedflow

Lunch ca. kl. 13.00

Vi startet dagen med å hilse på både kjente og ukjente spillere og varme opp med kast-og-mottak. Ultimate banen på 70x30m sto klar, samt presisjonsmålet og kastestasjonene. En golfkurv sto ute på plenen med mange golfdisker for de som ønsket å øve på putt-and-approach. Også self-caught flight disker var tilgjengelig.

HFC 20030531Ultimate sto øverst på listen, så vi delte opp lagene og satte igang. Med erfarne spillere på banen, kunne forskjellig taktikk tas i bruk. Dette var lærerikt for de med lite erfaring, og det ble full fart med mye spenning under kampen.

HFC 20030531Freestyle/speedflow og presisjon ble spilt samtidig. Noen av spillerne hadde aldri spilt presisjon før, mens for andre var dette første gang på 6-12 måneder. Allikevel ble det satt et par personlige rekorder. Freestyle/speedflow ble spilt som demoer hvor vi fikk andre til å være med. Til slutt kjørte freestyle spillerene sitt show med en oppdatert rutine.

Dagen ble et hyggelig treff med både kjente og ukjente spillere. Vi alle fikk nye venner som vi sikkert kommer til å spille sammen med igjen. Det ser vi fram til!

Oppfølgeren:
Frisbee Autumn Challenge - 2003
Ultimate ~ Discathon ~ Freestyle ~ MTA
Lørdag 6. september 2003
Les mer!DHTML JavaScript Menu Courtesy of Milonic.com